Aboutaleb brengt bezoekt aan Hoek van Holland

Campagne Proef de Hoek van start !!
31 juli 2018
Ondernemersbijeenkomst 18 oktober
10 oktober 2018

Afgelopen weekend bracht burgemeester Aboutaleb een ‘werkbezoek’ aan Hoek van Holland.
Het bestuur van de ondernemersvereniging had een grote rol tijdens dit werkbezoek.

Zaterdagochtend 29 september jl. bracht de burgemeester samen met een delegatie bestaande uit o.a. wethouder Kathmann (economie, wijken en kleine kernen) en wijkmanager Saskia Hak, een bedrijfsbezoek aan de Firma Karsten op De Kulk en werd daar welkom geheten door o.a. directeur Gerard van Daalen en een bestuursdelegatie van de ondernemersvereniging.

Na het bedrijfsbezoek van deze indrukwekkende onderneming ging burgemeester Aboutelab opnieuw met het bestuur van de ondernemersverenging in gesprek. In restaurant SAAM besprak men o.a. de mogelijke gevolgen van de BREXIT voor Hoek van Holland maar ook de status van Loswal de Bonnen, (nieuwe) Woningbouw in Hoek van Holland, de ontwikkeling van de dorpskern / Brinkplein, de camperparkeerplaatsen en de vervroegde zondagsopening als vierseizoenenbadplaats.
Het bestuur hield een goed gevoel over aan het gesprek. Er zijn afspraken gemaakt en op een aantal zaken komt men terug. Tijdens de ondernemersbijeenkomst van 18 oktober a.s. zal het bestuur u nader informeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *