Bestuur

Het bestuur van Ondernemersvereniging Hoek van Holland wordt gekozen door de leden tijdens de algemene ledenvergadering.

Hieronder ziet u de huidige samenstelling van het gekozen bestuur met hun verantwoordelijkheden; 

Algemeen bestuurslid

Kimberley de Jong


Mijn naam is Kimberley de Jong, geboren in 1990 en sinds 2016 algemeen bestuurslid van Ondernemersvereniging Hoek van Holland.
Van kleins af aan opgegroeid in en met de horeca ondernemingen van mijn ouders en hier ook de grote passie voor gastvrijheid van meegekregen.

Na de opleiding Hotel & Event Management heb ik op 23-jarige leeftijd samen met mijn ouders Bellagio de IJssalon van Hoek van Holland overgenomen. Sinds november 2016 is het naastgelegen Restaurant SAAM hieraan toegevoegd.

Als ondernemer gevestigd aan het Brinkplein wil ik mij o.a. inzetten om meer activiteiten voor inwoners van Hoek van Holland e.o. te organiseren. Tevens probeer ik middels mijn bestuursfunctie de dorpskern van Hoek van Holland aantrekkelijker te maken voor winkelend- en uitgaanspubliek.

Algemeen bestuurslid

Kees v.d. Burg


Mijn naam is Kees van den Burg en ik ben al ruim 40 jaar ondernemer in Hoek van Holland.

Ik heb in de loop der jaren diverse ondernemingen gehad, zowel in de tweewieler- als sport(kleding)-branche.
Buiten mijn inzet voor ondernemersvereniging Hoek van Holland heb ik jarenlange bestuurlijke ervaring opgedaan als voorzitter van de ledenraad bij de Rabobank en als voorzitter van Probus.

Als bestuurslid zet ik mij in voor de veiligheid in de dorpskern en industriegebieden.
Tevens proberen wij het Hoekse winkelgebied te optimaliseren zodat consumenten zich er senang voelen. Tot slot is het van belang om de (goede) contacten met gemeentelijke diensten van Rotterdam te onderhouden.

Algemeen bestuurslid

Willem v.d. Heerik


Mijn naam Willem van den Heerik en eigenaar van Jutter Eten & Drinken.

Met mijn jarenlange horeca-ervaring (o.a. jarenlang eigenaar van Café Prins Hendrik) ben ik binnen het het bestuur van Ondernemersvereniging Hoek van Holland het aanspreekpunt voor horeca-gerelateerde zaken.

Tevens ben ik het eerste aanspreekpunt voor de Hoeks kofferbakverkopen die Ondernemersvereniging Hoek van Holland sinds 2016 maandelijks organiseert aan de Koningin Emmaboulevard.