De Hoekse Haringparty 2018

Al weer 4 nieuwe leden in 2018
4 april 2018
KUZ – Hoek van Holland – 24 juni
13 juni 2018

Beste ondernemer, winkelier en/of strandexploitant van Hoek van Holland,

Graag nodigt het bestuur van ondernemersvereniging Hoek van Holland u uit om op donderdag 28 juni 2018 vanaf 17.30 uur van een heerlijke Hollandse Nieuwe te komen genieten tijdens de traditionele Hoekse Haringparty van ondernemersvereniging Hoek van Holland. Dit jaar wordt de haringparty georganiseerd op het dorpsplein van Hoek van Holland, het Brinkplein.

Het terras van Restaurant SAAM wordt voor deze gelegenheid sfeervol en geheel in ‘haring-style’ aangekleed.
De Hoekse Vishandel zorgt weer voor heerlijke Hoekse Nieuwe. Uiteraard ontbreken de verse uitjes, heerlijke wijn en andere uitgebreide hapjes, niet bij de bekendste vissoort die ons land rijk is.

Tijdens de haringparty zal een vaatje haring worden geveild. Deze veilig lijkt op de Amerikaanse Veiling-methode maar wordt nader uitgelegd bij de start van de veiling omstreeks 18.00 uur.

Wij hebben het volgende programma samengesteld;

17.30 uur: Inloop
17.50 uur: Binnenkomst Haring
18.00 uur: Start Veling
18.30 uur: Einde Veiling
18.35 uur: Uitreiking Hoekse Haring Award 2018
19.40 uur: Ondernemersborrel
20.30 uur: Afsluiting

Opbrengst Veilig Haringparty naar ‚Hoeks’ goed doel:
De opbrengst van de veiling van het 1e vaatje gaat, geheel volgens traditie, naar een vereniging of ‚goed doel’ uit Hoek van Holland dat zich maatschappelijk inzet voor ons mooie Hoek van Holland.
De afgelopen jaren hebben de leden van de ondernemersvereniging enkele zeer mooie bedragen bij elkaar gebracht voor o.a. Harmonievereniging Rotterdam aan Zee, Speeltuinvereniging Hoek van Holland, Eerste Hoekse Accordeon Vereniging, EHBO Hoek van Holland, Stichting Historisch Hoek van Holland en de IJsbaanvereniging van Hoek van Holland. Al deze Hoekse verenigingen hebben een behoorlijke financiële bijdrage mogen ontvangen die bijeen gebracht is door biedingen tijdens de Hoekse haringparty.
Voor deze editie van de ‘Hoekse Haringparty’ heeft het bestuur nog geen goed doel bepaald. Wij vragen u dan ook om een goed doel aan te dragen bij uw aanmelding. Van alle inzendingen wordt er vervolgens door het bestuur een keuze gemaakt.

AANMELDEN VOOR DE HOEKSE HARINGPARTY:
U dient zich van te voren per mail aan te melden voor de Hoekse Haringparty 2018.

Dit kan naar: info@ondernemershoekvanholland.nl. U ontvangst altijd een bevestiging per mail.

MEER INFORMATIE:
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en de voordelen van een lidmaatschap bij ondernemersvereniging Hoek van Holland dan kunt zich tevens wenden tot het secretariaat via:info@ondernemershoekvanholland.nl
Zij plannen graag een kennismakingsgesprek in met één van de bestuursleden.

ACTIE INSTAPTARIEF:
Wanneer u NU besluit om lid te worden kunt u gebruik maken van het instaptarief van € 150,- per jaar.
Dit speciale welkomsttarief geldt voor de eerste 2 jaar van het lidmaatschap. Vanaf het 3de jaar gaat u het dan geldende tarief aan contributie betalen.

(Het reguliere contributiebedrag is momenteel vastgesteld op € 250,- per lid)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *