Illegalen opgepakt op terrein van Karsten Europe BV

Akkoord tussen Stichting Duinbehoud en Gemeente Rotterdam
25 januari 2018
Restaurant Unicum wijkt voor villawijk
7 februari 2018

Waarschuwing aan alle Hoekse ondernemers!

Oplettendheid van ondernemers gevraagd die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen en transport verzorgen richting Engeland!

Woensdagmiddag 24 januari jl. zijn er twee mensen opgepakt die zonder papieren naar Engeland wilden reizen. De twee heren werden op heterdaad betrapt op het terrein van Karsten Europe BV aan het Amersgat 17.

De illegalen hebben eerst het hekwerk kapot geknipt en probeerde vervolgens, vanaf de achterzijde van het terrein, via het laadperron één van de vrachtwagens te bereiken die klaarstond om naar Engeland te vertrekken. Oplettende medewerkers zagen de illegalen lopen en sloegen alarm.
Door kordaat optreden van medewerkers van Karsten Europe BV en de toegesnelde politie zijn de twee ‘insluipers’ direct opgepakt.

Migranten proberen via de ferry in Engeland te komen. Ze verstoppen zich in vrachtwagens en maken zo de oversteek. Om te voorkomen dat er verstekelingen aan boord komen, heeft Stena Line zelf al diverse maatregelen genomen. In de afgelopen maanden verbeterde de ferrymaatschappij de maatregelen rond het eigen terrein.
Oplettendheid is nu geboden dat deze problematiek zich niet verplaatst naar naastgelegen terreinen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *