Informatiebijeenkomsten natuurontwikkeling in de Bonnenpolder

Camperwater vijf maanden een probleem
16 januari 2018
Ondernemersvereniging wil uitbreiding industriegebied
22 januari 2018

De initiatiefnemers Stichting Het Zuid-Hollands Landschap, Natuurmonumenten en Natuurbegraven Nederland  hebben  het plan voor natuurontwikkeling in de Bonnenpolder ingediend bij de gemeente Rotterdam. Een plan dat is ontwikkeld samen met betrokkenen uit de omgeving.  U vindt het plan via de volgende link: https://www.natuurindebonnen.nl/nieuwsberichten/een-plan-voor-nieuwe-natuur-in-de-bonnenpolder

De gebiedscommissie van Hoek van Holland heeft besloten om voor hun advisering over dit plan aan de gemeente Rotterdam de inwoners van Hoek van Holland steekproefsgewijs hun mening te vragen. Dit doen ze door middel van een enquête die deze week per post wordt verspreid. Om de inwoners van Hoek van Holland en alle geïnteresseerden goed te informeren over het plan en hoe dat eruit kan gaan zien, heeft men de komende weken de volgende bijeenkomsten georganiseerd:

  • Woensdag 24 januari van 17.00 – 21.00 uur: inloopbijeenkomst in De Hoekstee, Prins Hendrikstraat 281, Hoek van Holland. Uitleg over de plannen aan de hand van een maquette van het gebied en foto-impressies.
  • Zaterdag 27 januari en zaterdag 3 februari: excursie naar Natuurbegraafplaats Maashorst. Met een bus reizen zij naar Schaijk waar zij u rondleiden in dit natuurgebied waarin natuurbegraven mogelijk is.
    U kunt zich daarvoor aanmelden via contact@natuurindebonnen.nl
  • Zondag 28 januari van 11.00 uur- 17.00 uur: informatie over het plan in het bezoekerscentrum van de Vrienden van het Staelduinse Bos, d’Oude Koestal, Peppellaan 4, ‘s Gravenzande.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *