Welkom op onze website

Ondernemersvereniging Hoek van Holland is de collectieve belangenvereniging van de gezamenlijke ondernemers welke in of in de directe omgeving van Hoek van Holland zijn gevestigd.

8apr

Algemene Ledenvergadering 2024

8 apr 2024 19:00 - 21:00 uur, Karsten Europe, Amergat 17, Hoek van Holland

Op dinsdag 8 april 2024 organiseert ondernemersvereniging Hoek van Holland haar jaarlijkse algemene ledenvergadering. Het definitieve programma wordt later bekend gemaakt en gedeeld met onze leden.

Bedrijventerreinen

Nieuwjaarsspeech 2024

Nieuwjaarsspeech – januari 2024

Hoek van Holland, 8 januari 2024


Namens het bestuur van ondernemersvereniging Hoek van Holland heet ik u van harte welkom op onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Het is gebruikelijk dat we even stilstaan bij de gebeurtenissen van 2023. Ik ga dit keer echter niet in op alle zaken die we jaarlijks doen, dit gaat allemaal goed en er is vanuit de ondernemers voldoende belangstelling voor onze bijeenkomsten. De haringparty bracht weer een mooi bedrag op dat dit keer naar Bunker Bremen ging en ons ledenaantal is gelijk gebleven; 4 nieuwe leden, 4 opzeggingen.

Tot zover m’n positieve boodschap...

 

Lees meer
Dorpskern / Algemeen

In memoriam: Ko Bezuijen

Afgelopen donderdag 25 januari 2024 bereikte ons het trieste bericht dat Dhr. Ko Bezuijen is overleden.
Ko was één van de oudste leden van onze ondernemersvereniging en als betrokken lid regelmatig aanwezig op onze bijeenkomsten.

De crematie heeft plaats op woensdag 31 januari om 14:00 op het crematorium Ockenburgh. Hierna is er een informeel samenzijn van 16:00-18:00 in de kantine van zijn geliefde HVC’10.

We wensen Jannie en de familie heel veel sterkte met verwerken van dit verlies.

Het Bestuur

Strand / Boulevard

Weer vuurwerkshow tijdens jaarwisseling

Er wordt tijdens de komende jaarwisseling weer een grote vuurwerkshow gehouden in Hoek van Holland. Dat meldt het college van B en W in Rotterdam. De vuurwerkshow maakt onderdeel uit van het Nationale Vuurwerk. Dat omvat ook shows bij de Erasmusbrug (live uitgezonden op tv) en in Nesselande. De afgelopen drie jaar was er geen vuurwerkshow: in 2020/21 en 2021/22 vanwege de coronamaatregelen. Vorig jaar ging het niet door vanwege de harde wind.

Lees meer