Van Vliet Contrans

Viersprong
3 augustus 2017
Van Bergen Personeelsdiensten BV
3 augustus 2017

Van Vliet Contrans

Transportbedrijf Van Vliet is al meer dan 70 jaar een begrip in afvalverwerking voor de regio Zuid-Holland. Begonnen als familiebedrijf heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een integrale afvalinzamelaar en -verwerker. In het werkgebied Zuid-Holland en Zeeland zijn we vooral bekend van de namen op de 135 inzamelwagens: Van Vliet Contrans & Milieu Express. Van Vliet Contrans richt zich op de verwerking van afval tot halffabricaat en de verwerking van groenafval tot compost. Milieu Express richt zich op de inzameling van afvalstromen in o.a. de gemeente Lansingerland en in Oostland.

In alle gevallen bent u verzekerd van de ondersteuning van een afvalverwerker die z’n vak serieus neemt. Een bedrijf met een cultuur die is gebouwd op slagvaardigheid, flexibiliteit en meedenken. Daardoor is het plezierig samenwerken met Transportbedrijf Van Vliet.

Bij Transportbedrijf Van Vliet werken meer dan 250 medewerkers op zes verschillende locaties.

Door de decentrale structuur van slagvaardige, zelfstandig opererende bedrijven kan elk bedrijf profiteren van de voordelen van schaalgrootte en tegelijkertijd flexibel werken. De kracht van de Shanks-organisatie zit vooral in de onderlinge samenwerking en de bundeling van kennis. Daardoor kunnen onze bedrijven optimaal inspelen op de wensen van klanten en kunnen wij weer maximaal beantwoorden aan de eisen die uiteenlopende doelgroepen stellen.

 

Participant
de heer P.C. van der Water

Contactinformatie
Nieuwe Oranjekanaal 45
3151 XL Hoek van Holland

 

T: 0174-297888
E: info@vanvlietcontrans.nl
www.vanvlietcontrans.nl