Juist nu een BIZ in Hoek van Holland centrum

BIZ-ambassadeurs hard aan de slag

In december 2019 organiseerde ondernemersvereniging Hoek van Holland een BIZ-verkenning voor de leden van de ondernemersvereniging uit de dorpskern. 
Veel leden van de vereniging kwamen op deze sessie af en hoorde de plannen van de ondernemersverenging aan. 

De afgelopen maanden heeft de corona-crisis voor behoorlijk wat vertraging en onzekerheid gezorgd. De (contact)beperkingen als gevolg van de coronacrisis maken de opmaat naar een BIZ een stuk lastiger. Maar niet onoverkomelijk! De Hoekse ondernemers hebben al langer de wens om het Brinkplein en de Prins Hendrikstraat aantrekkelijker te maken en de verblijfsduur van consumenten en toeristen te verlengen.

'Een betere aanleiding om nú te beginnen dan de huidige omstandigheden is er niet. Juist nu zijn collectief ontwikkelde ideeën/activiteiten voor het postcoronatijdperk en draagvlak voor nieuwe plannen cruciaal’ zegt Danny Houtman, die namens de Gemeente Rotterdam en het toekomstige BIZ-bestuur is aangesteld als BIZ-kwartiermaker.

De Hoekse BIZ-ambassadeurs (HEMA, Peter van Leeuwen Tweewielers, Restaurant SAAM, Café ’t Fust, Kleijn Tweewielers, Westhoek Makelaars en Hotel Amerika) werken momenteel samen met de BIZ-Kwartiermaker aan plannen die de winkeliers moet overtuigen om straks voor de BIZ te stemmen.


Heeft u ideeën/suggesties of vragen over de BIZ of het winkelgebied van Hoek van Holland neemt u dan contact op met Danny Houtman (d.houtman@dzp.nl)