Woonvreugde Makelaars

Yarden & John Heskes Uitvaartzorg
3 augustus 2017
Westland Partners NV
3 augustus 2017

Woonvreugde Makelaars

Graag staan we dicht bij onze klanten, daardoor kunnen wij u een persoonlijke dienstverlening bieden. En juist bij de verkoop of aankoop van woningen maakt die persoonlijke aanpak het verschil.

Leuk dat u interesse toont in een woning of appartement dat wij in de verkoop hebben staan. Graag begeleiden wij u dan ook in uw zoektocht naar het vinden van woonvreugde en hopen dat u uw “nieuwe” droomwoning bij ons kunt vinden.

Hebben wij uw droomwoning momenteel nog niet in de verkoop staan? U kunt uw woonwensen aan ons kenbaar maken en uzelf inschrijven in ons gratis zoekbestand, wij houden u dan op de hoogte van alle nieuwe woningen die wij voor onze cliënten mogen verkopen.

Klik bovenin op WONINGAANBOD om naar de ‘TE KOOP’ en ‘TE HUUR’ aangeboden woningen te gaan.

Heeft u een nieuwe woning gekocht en heeft u voor de financieringsaanvraag een taxatierapport nodig. Wij taxeren voor alle banken en financiële instellingen, ook kunnen wij een NWWI en/of NHG TAXATIE verzorgen.

Woonvreugde is onder andere lid van NWWI voor strenge eisen aan de taxateur en de kwaliteit van taxatierapporten, SCVM voor de certificering van gediplomeerd makelaars en taxateurs en VBO voor een ‘no nonsense’ branche organisatie binnen de makelaardij.

 

Participant
de heer J. Vreugdenhil

Contactinformatie
Strandweg 80
3151 HV Hoek van Holland

 

T: 0174-388301
E: info@woonvreugde.nl
www.woonvreugde.nl